هزینه تعمیر تلویزیون ال ای دی
هزینه تعمیر تلویزیون ال ای دی در سال 1402 ، هزینه تعمیر تلویزیون توسط نمایندگی ما قبل از شروع تعمیر گفته میشود ولی امکان افزایش و یا کاهش قیمت جزئی هست. تعمیر تلویزیون ال ای دی یکی از مهمترین خدمات ارائه شده توسط مراکز تعمیرات تخصصی تلویزیون می باشد. اگر شرایط حضور مشتری در این مراکز وجود نداشته باشد، می توان از خدمات حضوری ارائه شده توسط متخصصان این مراکز در منزل یا محیط کار استفاده نمود. صرفه جویی در زمان و کاهش هزینه ها از جمله مهمترین مزایای استفاده از خدمات تعمیر تلویزیون در منزل می باشند.
هزینه تعمیر تلویزیون LED در محل
هزینه تعمیر تلویزیون LED در محل به منظور رفاه حال مشتریان و کاهش هزینه های آنها انجام می شود. گاهی شرایطی ایجاد می شود که امکان انتقال تلویزیون به مراکز تعمیرات وجود ندارد. مراکز تعمیرات تخصصی تلویزیون با بهره گیری از کارشناسان و تعمیرکاران خبره، آماده ارائه هرگونه خدمت به مشتریان در منزل می باشند. این افراد با در دست داشتن تجهیزات پیشرفته می توانند مشکلات تلویزیون ال ای دی را به راحتی شناسایی کرده و درصدد رفع آنها برآیند. امکان دارد تلویزیون ال ای دی شما به دلیل مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری با مشکل مواجه شده باشد. با استفاده از تخصص این دسته از افراد خبره در این زمینه می توان مشکلات تلویزیون را عیب یابی نمود.
آشنایی با اجزای تشکیل دهنده تلویزیون ال ای دی
قبل از اینکه بخواهیم به تعمیر تلویزیون ال ای دی و مشکلات رایج آن بپردازیم، بهتر است در مورد اجزای تشکیل دهنده این دستگاه اطلاعات جامعی داشته باشیم. از جمله مهمترین اجزای تشکیل دهنده تلویزیون ال ای دی می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- نمایشگر از جمله مهمترین قطعات به کار رفته در تلویزیون های ال ای دی به شمار می رود. این نوع نمایشگرها درجه حرارت کمتری تولید کرده و از زمان پاسخگویی مناسبی برخوردار می باشند.
- اصلی ترین قطعه به کار رفته در ساخت تلویزیون ال ای دی، بک لایت می باشد. بک لایت ها، نقش مهمی را جهت نمایش دادن تصاویر موجود بر روی تلویزیون ایفا می کنند.
- تیونر یا گیرنده دیجیتالی، یکی دیگر از قطعات به کار رفته در تلویزیون های ال ای دی می باشد. امکان پخش شبکه های تلویزیونی بیشتر، کیفیت تصویری و صدای بیشتر، رادیو و… از طریق این قطعه کاربردی موجود در تلویزیون های ال ای دی وجود خواهد داشت.
- پنل های بازتابنده از جمله قطعات مهم دیگری است که در ساخت تلویزیون های ال ای دی مورد استفاده قرار می گیرند. در واقع این پنل ها نقش مهمی را در انعکاس نور و پخش تصاویر با کیفیت بالا برعهده دارند.
- امکان دارد تعمیر تلویزیون ال ای دی در رابطه با ورودی ها باشد. هر کدام از این پورت ها از امکانات ویژه ای برخوردار بوده و برای یک وظیفه مشخص مورد استفاده قرار می گیرند.
- برد یکی دیگر از قطعات به کار رفته در تلویزیون های ال ای دی می باشد. این قطعه، نقش مهمی را جهت برق رسانی به نقاط مختلف تلویزیون بر عهده دارد.
تعمیر تلویزیون ال ای دی و مشکلات رایج آن
هزینه تعمیر تلویزیون ال ای دی در سال 1402 از جمله مهمترین مشکلات ایجاد شده در رابطه با تلویزیون های ال ای دی می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- خرابی برد پاور تلویزیون ال ای دی، یکی از مشکلاتی است که باعث می شود دستگاه با وجود صدا، تصویر نداشته باشد.
- خرابی بک لایت، پاور برد و مین برد از جمله مهمترین مشکلات ایجاد شده در رابطه با قطع و وصل شدن تلویزیون های ال ای دی می باشند.
- خرابی در تنظیمات رنگ های صفحه نمایش تلویزیون ال ای دی یکی دیگر از موارد مهمی است که در رابطه با این دستگاه اتفاق می افتد.
- گاهی تلویزیون به دلیل مشکلات ناشی از نوسانات برق، خرابی برد پاور، خرابی کابل اتصال به برق و… به طور ناگهانی خاموش می شود.
- و…
هزینه تعمیر تلویزیون LED
هزینه تعمیر تلویزیون ال ای دی در سال 1402 تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی می باشد. به عنوان مثال، هزینه تعمیر تلویزیون پنل شکسته با هزینه تعمیر تلویزیون آب خورده تفاوت دارد. در این زمینه می توانید از کمک تعمیرکاران خبره در این زمینه استفاده نمایید. در ادامه شما را با هزینه تعمیر تلویزیون LED در سال جاری آشنا خواهیم کرد.
خدمات ارائه شده در رابطه با تعمیر تلویزیون LED | هزینه |
تعمیر خرابی بک لایت LED | حداقل 2600000 تومان |
تعمیر خرابی برد پاور LED | حداقل 3550000 تومان |
تعمیر خرابی برد تیکان LED | حداقل 1200000 تومان |
تعمیر خرابی پنل LED | حداقل 450000 تومان |
تعمیر خرابی اسپیکر LED | حداقل 250000 تومان |
تعمیر خرابی پاور LED | حداقل 180000 تومان |
تعمیر خرابی برد اینورتر LED | حداقل 180000 تومان |
هزینه تعمیر تلویزیون ال ای دی با توجه به خرابی آن متفاوت است. البته ناگفته نماند که هزینه های ارائه شده در جدول بالا، تقریبی می باشد.