پتینه کاری بهترین روش جهت تغییر دکوراسیون فضا به شمار می آید. با استفاده از این متریال می توانید یک سبک متفاوت در دکوراسیون خود خلق نمایید. در بین معماران این روش به عنوان هنر کهنه کاری شناخته شده است.
آشنایی هر چه بیشتر با پتینه کاری
پتینه کاری یک یک هنر ایتالیایی است که با استفاده از آن می توانید بافت های بسیار زیبا و متنوعی را در فضا ایجاد کنید. این روش بهترین جایگزین برای رنگ آمیزی به شمار می آید. با این متریال به راحتی می توانید طرح های متفاوتی را بر روی سقف و دیوار ایجاد کنید. معماران و طراحان با استفاده از این روش می توانند یک حالت کهنه و تو رفته را به کار ببخشند. این متریال از قابلیت ها و ویژگی های خاصی برخوردار است. دوام و طول عمر بالا یکی از مزیت های مهم این روش می باشد.
می توانید این متریال را روی سطوح فلزی، پارتیشن ها، سقف، دیوار، ستون و … اجرا کنید. سطوحی که با استفاده از پتینه رنگ آمیزی می شوند، دیرتر کدر و کثیف خواهند شد. این متریال بهترین گزینه جهت پوشش دادن ناهمواری ها و ترک های روی سطح محسوب می شود. همچنین این متریال علاوه بر زیبایی به عنوان عایقی مناسب برای سطوح شناخته شده است.
نگاهی بر انواع مختلف پتینه کاری بر روی دیوار
بهتر است بدانید یکی از موثرترین روش های تغییر دکوراسیون داخلی پتینه کاری است. این متریال دارای انواع مختلفی است. افراد متناسب با سبک طراحی و دیزاین فضا و سلیقه مشتری از این انواع مختلف استفاده می کنند. در واقع طراحان از تکنیک های مختلف جهت اجرای این متریال بر روی دیوار استفاده می کنند. در ادامه نگاهی مختصر بر این انواع خواهیم داشت.
اجرای این روش با کاردک: یکی از این انواع مختلف استفاده از کاردک است. این نوع یک روش بسیار رایج برای قدیمی نشان دادن دیوارها و سطوح می باشد.
استفاده از اسفنج: از دیگر روش های پتینه کاری استفاده از اسفنج است. این روش بسیار راحت و آسان است. برای این کار باید زمینه را رنگ کنید تا خشک شود. بعد از خشک شدن رنگ می توانید با استفاده از اسفنج به دیوار ضربه بزنید. به منظور زیباتر شدن فضا بهتر است رنگی را متضاد با رنگ پس زمینه انتخاب نمایید.
استفاده از پارچه: از دیگر روش های پتینه کاری دیوار می توان به استفاده از پارچه اشاره داشت. برای اجرای این کار باید سطح مورد نظر را به خوبی رنگ آمیزی کنید. در مرحله بعد می توانید با استفاده از چند تکه پارچه طرح مورد نظر را بر روی دیوار اجرا نمایید.
راه راه کردن دیوار: از دیگر روش های رایج و پرطرفدار پتینه راه راه کردن دیوار است. در این روش باید نخست مرکز دیوار را پیدا کنید. بعد از پیدا کردن مرکز دیوار باید در طرفین دیوار نوارهایی را ایجاد نمایید. این نوارها را می توان با استفاده از نوار چسب از یکدیگر جدا کرد.
نگاهی بر عوامل تاثیرگذار بر روی هزینه این نوع طراحی
هزینه پتینه کاری را نمی توان به صورت دقیق مشخص نمود، چرا که به عوامل و فاکتورهای متعددی بستگی دارد. متراژ سطوح مورد نظر یکی از این عوامل مهم و موثر است. به هر اندازه که سطح مورد نظر از متراژ بالایی برخوردار باشد برای اجرای این روش باید هزینه بیشتری را پرداخت کنید. از دیگر فاکتورهای تاثیر گذار تکنیک های به کار رفته در این روش است. از دیگر عوامل تعیین کننده قیمت پتینه میزان سختی کار می باشد. اگر این کار در ارتفاع زیاد باشد و یا بر روی ابزارآلات خاصی انجام شود، لازم است برای اجرای آن هزینه بیشتری متحمل شوید. اگر سطح مورد نظر به زیرسازی نیاز داشته باشد هزینه اجرای کار نیز افزایش پیدا می کند.