نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل

دستگاه پرکن مایعات دوغ

آموزش

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ 318 بازدید
نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل

دستگاه پرکن مایعات دوغ

دوغ یکی از نوشیدنی های پرطرفداری می باشد که بیشتر ایرانی ها در سفره غذای خود از آن استفاده می کنند. این نوشیدنی بسیار محبوب، خواص زیادی دارد از جمله: ضد افسردگی، خوابیدن راحت و…. . در مباحث قبلی در مورد دستگاه پرکن مایعات نوشابه، آب معدنی و… صحبت شده است، در این مطلب می خواهیم در مورد دستگاه مایعات دوغ صحبت کنیم.

در کارخانه ها برای پرکردن دوغ در بطری های کوچک و بزرگ از یک دستگاهی کمک می گیرند. از آن جایی که دوغ یک مایع رقیق می باشد برای پر کردن آن از دستگاه رقیق استفاده می کنند، مکانیزم این دستگاه عموما مکانیزم ثقلی یا سیلندر پیستونی می باشد.

مکانیزم دستگاه پرکن دوغ

دستگاه پرکن مایعات مکانیزم پرکردن به 3 روش پرکن پمپی، پرکن سیلندر پیستونی و ثقلی انجام می شود که البته روش پرکردن پمپی مناسب دوغ نمی باشد، قابل ذکر است که روش پرکردن ثقلی نیز با توجه به اینکه هزینه کمتری دارد بسیار رایج است و از این روش در پرکردن دوغ استفاده می کنند. در این روش تنها با وزن خود ماده کار پرکردن انجام می شود.

تعیین حجم در پرکن دوغ با سیستم زمان انجام خواهد شد، به اینصورت که فشاری معین، عملیات تزریق انجام می شود و در مدت زمان تعیین شده نیز قطع می گردد تا بطری کامل پرشود. در نوع اتوماتیک این نوع پرکن، عملیات قرارگیری بطری ها زیر نازل ها و پرکردن، درب بندی و سیل درب خودکار توسط ماشین انجام می گیرد.

در مخزن های دستگاه هایی که برای پرکردن دوغ استفاده می شود معمولا از یک میکسر برای جلوگیری از ته نشین شدن مواد تشکیل دهنده دوغ استفاده می شود. برای تعیین سطح مواد در داخل مخزن ها از سنسورهای مخصوص و یا از شناور استفاده می گردد تا با کاهش مخزن فشار تزریق کم نشود و سریع مایع جدید از مخزن اصلی به داخل مخزن تزریق شود.

آیا این سوال ذهن شما را درگیر نمی کند که نوشیدنی ها چگونه در ظروف پلاستیکی یا فلزی و شیشه ای قرار می گیرند؟ در جواب این سوال باید گفت که دستگاه پرکن مایعات وظیفه پرکردن مایعات مختلفی را بر عهده دارد. اما بنظر شما یک دستگاه پرکن مایعات می توان هر مایعی را بسته بندی کرد؟

جواب این سوال خیر است. برای بسته بندی هر نوع مایعی با توجه به ماهیت آن، باید دستگاه مناسبی را استفاده کرد. مثلا برای پرکردن دوغ های بطری باید از دستگاه پرکن مخصوص دوغ استفاده کرد.

دستگاه‌های پرکن مایعات در دو نوع تولید می‌شوند:

  1. دستگاه پرکن رقیق:

این دستگاه برای بسته بندی مایعاتی که گرانروی آن ها کم است استفاده می شود. مایعاتی مانند آب معدنی، دوغ، روغن زیتون و آب میوه ها.

  1. دستگاه پرکن غلیظ:

از این دستگاه برای بسته بندی انواع مربا، عسل و… که گرانروی آن ها زیاد است و به اصطلاح غلیظ می باشند استفاده می شود.

مشخصات دستگاه پرکن مایعات دوغ لیوانی

دستگاه پرکن مناسب برای بسته بندی دوغ لیوانی، دوغ را در لیوان های با دهانه مختلف می گذارد و سپس درب آن را با فویل می بندد. دستگاه پرکن لیوانی در دو نوع خطی و روتاتوری در بازار موجود می باشد. این دستگاه های پرکن لیوانی در دو نوع خطی و روتاتوری در بازار موجود هستند، همچنین در 3 نوع دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک برای انواع کسب و کارها تولید شده اند.

طرز کار دستگاه دوغ پرکن

دستگاه های ثقلی پرکن دوغ بطری یکی از ساده ترین و ارزان ترین دستگاه های پرکن مخصوص بطری می باشند. این دستگاه ها فقط با توجه به وزن مایع بطری ها را پر می کنند. به این صورت که تعیین حجم هر بطری با توجه به زمان لازم برای پر شدن بطری محاسبه می شود. سپس بعد از آن تزریق دوغ با فشاری معین در زمان مشخص انجام می گیرد. در دستگاه از همزن ها برای هم زدن دوغ داخل مخزن نگهدارنده استفاده می شود. میکسرها جلوی ته نشین شدن دوغ را خواهند گرفت تا غلظت همه بطری ها با هم برابر شوند.

بیشتر دستگاه های مخصوص پرکردن دوغ دارای 2 مخزن می باشند، یکی از مخزن ها به عنوان مخزن اصلی و دیگری به عنوان مخزن تزریق در خط بسته بندی دوغ کاربرد دارند. در پرکردن دوغ درون بطری ها، برای تعیین سطح مواد نیز از سنسورهای مخصوصی استفاده می شود. این سنسورها وقتی که سطح مخزن دوغ کم شود فرآیند پمپ کردن دوغ از مخزن اصلی به مخزن تزریق را فعال می کنند.

مزایای استفاده از دستگاه پرکن مایعات

  • استفاده از دستگاه پرکن مایعات نسبت به سایر روش های مزیت هایی دارد. شاید بارزترین مزیت سرعتی باشد که دستگاه پرکن می توان کار کند. به صورت کلی دستگاه پرکن مایع می تواند ظروف ها را بسیار سریع تر از یک انسان پر کند، به این معنی می باشد که محصولات بیشتر در زمان کمتری پر خواهند شد.
  • یکی دیگر از مزیت های استفاده از این دستگاه، دقت در پرکردن آن می باشد. هنگام پرکردن ظروف با دست، همیشه احتمال خطای انسانی وجود دارد که ممکن است باعث کم پر کردن یا بیش از حد پر کردن شود. این مشکل در مورد دستگاه پرکن مایعات نیست زیرا برای توزیع مقدار دقیق مایع در هر بار طراحی شده است، این دقت در درازمدت باعث صرفه جویی در هزینه ها خواهد شد زیرا از هدر رفتن محصول جلوگیری می کند.

در نهایت می توان گفت که استفاده از این دستگاه ها می تواند باعث بهبود ایمنی محل کار شود، به این دلیل که هنگام استفاده از ماشین نیازی به کار با مایعات خطرناک برای کارمندان نیست. تنها چیزی که لازم است این است که ظروف در موقعیت صحیحی قرار بگیرد و ماشین بقیه کارها را انجام خواهد داد.

انتخاب  دستگاه پرکن مایع مناسب برای کسب و کار خود

در ابتدا باید تصمیم بگیریم که چه نوع محصولی را می خواهیم پر کنیم. ماشین هایی وجود دارند که برای محصولات خاصی مثل مایعات، خمیرها یا کرم ها طراحی شده اند. اگر شما قصد دارید چندین نوع محصول را پر کنید باید دستگاهی را انتخاب کنید که همه کاره باشد.

وقتی شما می دانید که چه نوع محصولی را پر کنید، مرحله بعد تصمیم گیری در مورد میزان تولید است، اگر میزان تولید بالایی دارید به ماشینی نیاز دارید که بتواند حجم آن را تحمل کند.

آخرین مرحله تصمیم گیری در مورد میزان بودجه و سرمایه شما می باشد. قیمت دستگاه های پرکن مایعات بسته به نرخ و تولید متفاوت می باشد. اگر شما بودجه محدودی دارید ممکن است مجبور شوید برخی از ویژگی ها را حذف کنید تا در محدود قیمت خود باقی بمانید.

 

دستگاه تیوپ پرکن آلومینیومی

دستگاه تیوپ پرکن برای پرکردن مایعات غلیظی مانند مواد کرمی، مواد شیمیایی، آرایشی، رنگ، پمادها، کرم ها، شامپو، خمیردندان، لوسیون یا صنایع غذایی مانند: سس، شکلات، عسل همچنین انواع چسب ها ژل، رنگ مو و…. از دستگاه تیوپ پرکن آلومنیومی در سایزهای مختلف استفاده می کنند.

این دستگاه باعث بالا رفتن سود برای شرکت های مختلف می شود زیرا با ظاهری زیبا و متفاوت در بسته بندی محصولات، سهولت در استفاده، بالا رفتن ماندگاری و حفظ نکات بهداشتی باعث می شود که مشتریان زیادی به این نوع بسته بندی محصولات جذب شوند.

 

انتخاب جنس تیوپ به نوع ماده ای که قرار است در آن قرار بگیرد بستگی دارد، یعنی نباید جنس تیوپ با ماده داخل آن واکنش شیمیایی بدهد چون خواص آن به کلی تغییر خواهد کرد و کیفیت آن پایین می آید. به عنوان مثال چسب محصولی است که بخاطر ویژگی هایی که دارد ممکن است با موادهای دیگر واکنش نشان دهد پس در بسته بندی این محصول باید از تیوپ آلومنیومی استفاده کنیم.

برای اینکه بتوانید دستگاه مناسب خود را انتخاب و خریداری کنید باید این نکته را در نظر داشته باشید که چه جنس تیوپی برای محصولاتتان مناسب است؟ چون یک دستگاه نمی تواند 2 نوع جنس از تیوپ را پرکند.

انواع دستگاه تیوپ پر کن آلومینیومی

این دستگاه به 3 شکل دستی، نیمه اتومات و اتوماتیک در بازار عرضه می شود. از دستگاه تیوپ پرکن معمولا برای پرکردن مایعات غلیظ مثل کرم ها، عسل، شیره و…. در تیوپ ها استفاده می شود. اگر شما قصد خرید دستگاه پرکن دستی را دارید باید بدانید که به یک دستگاه پدالی دوخت تیوپ هم نیاز دارید، زیرا دوخت و پرس تیوپ به شکل فشاری و با پدال انجام خواهد شد.

در دستگاه تیوپ پرکن نیمه اتوماتیک باید یک اپراتور برای قرار دادن و برداشتن تیوپ از روی دستگاه به کار بگیرید. توجه داشته باشید که قیمت این دستگاه نسبت به نمونه دستی بالاتر است. این دستگاه بدون دخالت دست می تواند دوخت و پرس تیوپ را بعد از پرشدن محصول انجام دهد.

دستگاه تیوپ پرکن تمام اتوماتیک آلومینیومی

این دستگاه برای مصارف آرایشی، بهداشتی و دارویی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. تیوپ های آلومنیومی با سایزهای مختلف برای پرکردن انواع تیوپ فلزی(آلومنیومی) برای بسته بندی پمادهای دارویی، چسب مایع، شکلات و… استفاده می شود.

موارد استفاده :

  • جهت بسته بندی انواع پماد، کرم، چسب، شکلات، لاک ناخن،
  • تمـامی ماشین آلات فوق بسته به سفارش مشتری به صورت و سرعت های مختلف

قابل ساخت و عرضه می باشد.

امکانات :

  • ظرفیت تولید 30 الی 50 تیوب در دقیقه
  • دارای تیوپ گزار اتوماتیک
  • دارای پرکن پیستونی برای غلظت های مختلف
  • دارای قسمت اورینتیشن برای تشخیص نقطه سیاه
  • ته بندی مکانیکی به صورت 3 یا 4 لایه در تیوپ های آلومینیومی ( Model   TF  35 )
  • قابلیت پرکردن تیوپ از قطر 13 میلی متر تا قطر 35 میلی متر با حجم ها و ارتفاع های مختلف
  • ماشین های فوق به دو صورت خطی و روتاری قابل ساخت و عرضه می باشند.
  • تابلو برق و فرمان دستگاه به صورت PLC است و توسط مونیتور (HMI) نصب شده روی دستگاه قابل برنامه ریزی و کنترل می باشد.

دستگاه تیوپ پرکن لمینتی و آلومینیومی چه کاربردی دارند؟

دستگاه تیوپ پرکن یکی از کاربردی ترین دستگاه ها در صنایع مختلف می باشد که انواع مختلفی دارد. نحوه تقسیم بندی دستگاه برحسب مکانیسم عمل یا نوع تیوپ مورد نظر است. از جمله انواع دستگاه های تیوپ پرکن می توان به نمونه لمینت یا آلومنیومی اشاره داشت. برای همین منظور در این محتوا کاربرد دستگاه تیوپ پرکن لمینتی و آلومنیومی را بیان می کنیم.

تیوپ ها براساس متریال دارای انواع پلاستیکی، آلومنیومی و لمینتی هستند که معمولا نمونه لمینتی برای پرکردن خمیردندان، انواع پمادها و کرم ها، ژل و… مورد استفاده قرار می گیرند.

نمونه آلومنیومی برای پرکردن پمادهای درمانی، رنگ مو، رنگ های نقاشی و… به کار می رود. با روی کار آمدن انواع دستگاه های تیوپ پرکن سرعت تولید کارخانه ها به شدت افزایش یافت و در کنار آن در مصرف انرژی و مصرف برقی و حتی هدر رفت محصول صرفه جویی می شود.

مزایای دستگاه تیوپ پرکن لمینت یا آلومنیومی به قدری زیاد است که حضور آن در کارخانه های بزرگ یا حتی کارگاه های کوچک غیر قابل چشم پوشی است.

مزایای دستگاه تیوپ پرکن لمینتی و آلومینیومی

‌دستگاه تیوپ پرکن لمینتی و آلومنیومی مزایای زیادی دارد. در این دستگاه فرآیند پرکردن تیوپ و دوخت و… را با نهایت دقت و تقارن انجام می شود که شاهد بسته بندی های بسیار صاف و زیبا از آن ها هستیم. نمونه تیوپ پرکن لمینتی و آلومنیومی دارای مدل های مختلفی است که براساس ظرفیت تیوپ یا تعداد تیوپ در دقیقه یا ساعت متفاوت می باشد.

به طور کلی رنج تیوپ ها حدود 25 تا 70 تیوپ در دقیقه می باشد که متناسب با تولید آن مجموعه یا تقاضای مشتری قابل انتخاب و خریداری است. با کمک این دستگاه ها رنج وسیعی از محصولات با چگالی، ویسکوزیته و غلظت مختلف را می توان پرکرد و شاهد استفاده از تیوپ پرکن لمینتی و آلومنیوم برای پرکردن پماد، کرم، ژل، محصولات آرایشی و بهداشتی، گریس، خمیردندان، عسل و شکلات و…. هستیم.

 

این دستگاه به گونه ای طراحی شده که پروسه تنظیم، شست و شو، تعویض سایز یقه و لوله در آن ها بسیار راحت بوده و در کوتاه ترین زمان امکان پذیر می باشد. کار کردن با این دستگاه بسیار ساده است و اپراتور آن نیاز به دانش یا تخصص خاصی ندارد تنها با گذراندن یک دوره کوتاه یا خواندن دفترچه راهنما می توان کار با این دستگاه را به آسانی یاد گرفت.

معایب دستگاه تیوپ پرکن لمینتی و آلومینیومی

پس از بررسی مزایا و کاربردهای این دستگاه باید به معایت آن نیز رسیدگی کنیم. به طور کلی این دستگاه عیب خاصی ندارد و به دلیل مزایای بالا کاربرد بسیاری در صنایع مختلف دارد.

شاید بتوان تنها عیب آن را خراب شدن یا خوردگی دستگاه  در فرآیند پرکردن دانست که آن هم با توجه به نوع محصول متفاوت است. به عنوان مثال اگر محصولی با خاصیت اسیدی توسط این دستگاه به بسته بندی و پرشدن در تیوپ برسد ممکن است بعد از مدتی در قسمت داخلی خوردگی ایجاد کند.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *