گیر کردن در آسانسور یکی از مشکلاتی است که ممکن است برای هر شخصی اتفاق بیفتد. در این مواقع با حفظ خونسردی و رعایت یکسری نکات می توانید از جان خود و دیگر سرنشین ها به خوبی محافظت نمایید. اگر آسانسور شما نیاز به تعمیرکار آسانسور داشت میتوانید با نیاز مردم تماس بگیرید.
نگاهی بر دلیل گیر کردن در آسانسور
هر شخصی ممکن است در طول استفاده از آسانسور با این مشکل مواجه شود. در این قسمت با دلیل اصلی بروز این مشکل آشنا خواهیم شد. این مشکل بسیار رایج و متداول است اما یک نقص اصلی محسوب نمی شود. دلایل متفاوتی در بروز این مشکل تاثیر گذار هستند. نقص مکانیکی در سیستم آسانسور یکی از این دلایل مهم و تاثیرگذار است. همچنین وجود نقص الکترونیکی در سیستم آسانسور از دیگر دلایلی است که در بروز این مشکل موثر می باشد.
از دیگر دلایل اصلی گیر کردن در آسانسور قطع ناگهانی یا نوسان در برق شهری است. اگر کاربران از این دستگاه کاربردی به درستی استفاده نکنند این مشکل به وجود می آید. همچنین به منظور جلوگیری از بروز این مشکل لازم است هر چند وقت یک بار اقدام به سرویس دستگاه نمایید. انجام سرویس های دوره ای و به موقع باعث افزایش کارایی و عملکرد دستگاه می گرد. با پرداخت هزینه ای کم جهت سرویس می توانید جلوی بسیاری از خسارت های جدی تر را بگیرید.
در موقع گیر کردن در آسانسور باید چکار کرد؟
در موقع گیر کردن در آسانسور نباید خودسرانه و نادانسته دست به هر کاری بزنید. انجام این اقدامات ممکن است به جای بهتر کردن موقعیت، شرایط را خطرناک تر و سخت تر می کند. در این شرایط بهتر است در آسانسور مانده و خونسردی خود را حفظ کنید. باید به این نکته توجه داشته باشید که در این شرایط آسانسور سقوط نکرده و شما درامان هستید. همچنین جای هیچ گونه نگرانی در رابطه با هوا وجود ندارد، زیرا هوا به اندازه کافی در چاه و کابین آسانسور وجود ندارد. همچنین نشستن بر روی زمین از دیگر نکاتی که باید مورد توجه قرار بگیرد. در این حالت زمانی که آسانسور دوباره شروع به حرکت کند تعادل شما به هم نمی خورد.
برای نجات مسافران نباید درها را با اهرم انداختن باز کنید. این کار مانع از حرکت آسانسور می شود. همچنین در اولین فرصت باید با افراد بیرون از آسانسور تماس بگیرید. برای روشن کردن فضای آسانسور می توانید از چراغ قوه گوشی استفاده نمایید. فراموش نکردن زنگ خطر از دیگر مواردی است که در موقع گیر کردن در آسانسور باید مورد توجه قرار گیرد. استفاده از این زنگ باعث می شود دیگران متوجه گیر افتادن شما در آسانسور شوند. همچنین در این شرایط می توانید با ۱۲۵ تماس بگیرید. فشار دادن دکمه باز شدن درب از دیگر نکاتی است که در این شرایط ممکن است نجات دهنده باشد.
آشنایی با نحوه خارج کردن سرنشینان از کابین در مواقع اضطراری
اگر این دستگاه به قطع برق و یا نقص فنی متوقف شده باشد باید در ابتدا کلید اصلی برق را قطع کنید. بعد از قطع برق لازم است یکسری موارد را با دقت انجام دهید. اگر قسمت های رنگ خورده پایه موتورگیربکس با قسمت های رنگ خورده سیم بکسل ها در یک سطح باشند کابین در تراز یکی از طبقات قرار دارد. در غیر اینصورت باید اهرم ترمز روی موتورگیربکس را با یک دست فشار و فلکه دستی زردرنگ روی موتور را با دست دیگر بچرخانید.
با این کار قسمت های رنگ خورده پایه موتور گیربکس با دیگر قسمت های رنگ خورده روی سیم بکسل ها هم سطح می شوند. در پایان به منظور متوقف شدن کابین باید اهرم ترمز را رها کنید. بعد از انجام این مرحله باید موقعیت کابین را ازسوراخ های سقف چاه پیدا کنید و به طبقه مورد نظر بروید. در مرحله بعد نیز باید درب طبقه را با کلید سه گوش باز کنید. همچنین برای خارج کردن سرنشین ها می توانید لته درهای کابین را فشار دهید تا درب کابین را باز نمایید. با خارج کردن درست و اصولی سرنشینان در موقع گیر کردن در آسانسور می توانید از خسارت های جانی و مالی جلوگیری نمایید.