نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل

خریدار ضایعات چدن

ضایعات

۱۲ اسفند ۱۴۰۱ 759 بازدید
نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل

خریدار ضایعات چدن

خرید ضایعات چدن

خرید ضایعات چدن از فرسوده شدن فلز چدن که حاوی آلیاژی مانند کربن و سیلیسیم می باشد به دست می آید. نوع آلیاژ را تعداد کربن های موجود در آن مشخص می کند. در فلز چدن تعداد کربن ها بیش از 2.4 می باشد. همچنین عناصری مانند سیلیسیم و آهن در کنار کربن به ساخت چدن منجر می شوند. لازم به ذکر است با توجه به کاربرد چدن از آلیاژ هایی مانند منگنز، کروم و غیره نیز می توان در آن استفاده نمود. نقطه ذوب چدن از نقطه ذوب فولاد کمتر می باشد. به دلیل همین نقطه ذوب پایین، روند ذوب کردن آن نیز راحت تر می باشد و می توان از قراضه های چدن در صنایعی مانند ریخته گری به آسانی استفاده نمود. ویژگی های دیگر فلز چدن شامل، ترد بودن، شکننده بودن می باشد به همین علت بهترین روش تولید لوازم چدنی از طریق ریخته گری می باشد.

نیاز مردم بهترین خریدار ضایعات

انواع ضایعات چدن

انواع ضایعات چدن , دسته بندی چدن ها را می توان به روش های متفاوتی انجام داد. یکی از مرسوم ترین روش ها در طبقه بندی فلز چدن بر اساس ویژگی ها و ساختار ذرات آن می باشد. همچنین قراضه های چدن را می توان بر اساس رنگ، سطح مقطع و شکل ظاهری آن نیز تقسیم بندی نمود. در حالت کلی فلز چدن به چهار گروهی که در زیر آورده شده است طبقه بندی می شود:

1- فلز چدن چکش خوار

2- فلزی چدن خاکستری

3- فلز چدن نشکن

4- فلز چدن سفید

مواد به کار رفته در بازیافت

برای بازیافت قراضه های چدن از مواد خاصی استفاده می کنند، این مواد از جمع آوری دورریختنی های فلز چدن در سراسر کشور تامین می شود. پس از انجام مرحله جمع آوری، قراضه های به دست آمده را برای ذوب به کارخانه های ذوب شدن تحویل می دهند. برای اینکه بتوان دورریختنی های چدنی را به راحتی ذوب نمود، می بایست ابتدا آن ها را به قطعات کوچکتری تقسیم کرد. به کمک وسیله های مربوط به برشکاری چدن را برش داده و آن را برای ذوب در کوره های مخصوص می ریزند. توجه داشته باشید که کوره ذوب قراضه های فلزی مختلف با هم متفاوت می باشد. به دلیل اینکه هر فلز نقطه ذوب مخصوص به خود را دارد، در روند بازیافت این ضایعات نیز از کوره های مختلفی استفاده می شود.

امروزه در بازار فلزات ضایعاتهای چدن را به دو بخش ضایعات ریز بار و درشت بار تقسیم بندی می کنند. نوع دیگری از دورریختنی های چدن وجود دارد که به آن قراضه های چدن سفاله گفته می شود. این مدل از ضایعات  از تراشکاری چدن ها و ضایعات آن به دست می آیند.

ضایعات چدن درشت بار چیست؟

این مدل از ضایعات چدن از نظر اندازه ای درشت بوده و ضخامت و ابعاد آن ها بزرگ تر می باشد. نمونه هایی از ضایعات چدن درشت بار عبارتند از: قراضه های چدنی ماشینی، قالب چدنی، میل لنگ های موجود در بازار.

ضایعات چدن ریز بار چیست؟

این نوع ار دور ریختنی های چدنی ریز تر بوده و ابعاد کوچک تری دارند. این مدل از قراضه های چدنی عموما کمتر از 50 سانتی متر می باشند. نمونه ایی از قراضه های ریز بار عبارتند از: کلاچ، میل بادامک، بدنه سیلندر و غیره.

برای تبدیل دورریختنی های درشت بار به ریز بار می توان از روش هایی مانند آسیاب کردن استفاده نمود. بدین ترتیب قراضه های درشت بار به ریز بار تغییر پیدا میکنند. اختلاف قیمت میان این دو مدل از ضایعات چدن بسیار ناچیز می باشد و به طور کلی می توان گفت صنایع با توجه به نیاز خود می توانند از مدل درت بار یا ریز بار استفاده نمایند.

نتیجه گیری

به دلیل تنوع در انواع مختلف قراضه های چدنی، آلیاژ سازی در آن انجام می شود. آلیاژ سازی به این معنی است که پس از جمع آوری دور ریختنی های چدنی از سراسر کشور، وجود ترکیبات مختلف در این قراضه ها بسیار طبیعی می باشد. به این ترتیب با اضافه کردن عناصر دیگر به این قراضه ها در طی مراحل ذوب و بازیافت از آن ها در صنایع گوناگون و برای تولید محصولات مختلف استفاده می کنند.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *