عوامل تاثیرگذار بر قیمت انواع کلید بالابر ساختمانی
قیمت کلید بالابر ساختمانی تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی می باشد. همانطور که گفتیم، کلید بالابر یکی از مهمترین قطعات کاربردی جهت تامین نیروی الکتروموتور به منظور انتقال و جابجایی بار در طبقات مختلف می باشد. آن چیزی که مهم بوده این است که استفاده از کلید بالابر تک فاز یا سه فاز تنها برای همان مدل دستگاه کاربرد دارد. بالابرها از لحاظ طراحی به دو مدل تقسیم می شوند. کلید بالابر اهرمی از ساختار مکانیکی برخوردار می باشد. اگر اهرم در هر سمت قرار بگیرد، بالابر به همان مسیر مشخص شده پیش خواهد رفت. قیمت کلید بالابر ساختمانی به دلیل ساختار ساده ای که داشته در مقایسه با مدل دیگر، ارزان تر می باشد.
خرید کلید بالابر ساختمانی
نوع دیگری از کلید بالابر در بازار موجود بوده که به آن، خرید کلید بالابر ساختمانی بی سیم گفته می شود. این نوع کلید از طراحی پیچیده تری در مقایسه با مدل قبلی برخوردار می باشد. در واقع، این نوع کلیدها امکان کنترل بالابر در مسیرهای مختلف را به راحتی فراهم می کنند. از جمله مهمترین مزایای استفاده از کلیدهای بالابر ساختمانی بی سیم می توان به افزایش بهره وری کار و جلوگیری از خطر برق گرفتگی اشاره نمود. این نوع کلیدها در مقایسه با کلیدهای بالابر ساختمانی اهرمی از قیمت بالاتری برخوردار می باشند. از طرفی شما با تهیه این نوع کلیدهای بالابر دیگر نیازی به استخدام اپراتور جهت حضور همیشگی در کنار دستگاه نخواهید داشت. زیرا تمام فرایندها به صورت خودکار و از راه دور انجام می شود.
توضیحی مختصر در مورد کلید بالابر ساختمانی
خرید کلید بالابر ساختمانی را می توان یک قطعه کاربردی مهم در این دستگاه دانست. این قطعه از طریق نیرو بخشیدن به الکتروموتور، وظیفه جابجایی مصالح را بین طبقات مختلف ساختمان بر عهده دارد. بدون کلید بالابر نمی توان مصالح ساختمانی را به جهات مختلف (بالا، پایین، چپ و راست) حرکت داد. برای راه اندازی موتور الکتریکی این دستگاه به وسیله ای که بتواند این امر مهم را محقق سازد، نیاز است. موتورهای الکتریکی به کار رفته در بالابرهای ساختمانی باید از توان کارکرد در هر دو دور چپگرد و راستگرد برخوردار باشند. کلیدهای بالابر ساختمانی برای این منظور طراحی شده اند تا بتوانند امکان کنترل آسان دستگاه را فراهم کنند.
کلید بالابر ساختمانی و آشنایی با انواع آن
قبل از اینکه بخواهیم در مورد انواع کلید بالابر ساختمانی صحبت کنیم، نیاز است که با وظایف این قطعه کاربردی آشنا شویم. راه اندازی موتور و تعیین جهت چرخش موتور دستگاه از جمله مهمترین وظایف کلیدهای بالابر ساختمانی به شمار می روند. از آنجا که این کلید از یک ساختار کاملا مکانیکی برخوردار بوده، نیاز است که جهت تعیین چرخش موتور در سه حالت کاری (چپگرد، راستگرد و وسط) قرار گیرد. تنها با قرار گرفتن موقعیت سلکتور اهرمی در یکی از این حالت ها است که موتور دستگاه راه اندازی شده و شروع به فعالیت می کند. کلیدهای بالابر ساختمانی شامل دو نوع بوده که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
کلیدهای بالابر ساختمانی از نوع تک فاز
در خرید بالابر ساختمانی تک فاز، رایج ترین دستگاه قابل استفاده جهت حمل مصالح در بین طبقات مختلف می باشد. این نوع بالابرها از توانایی حمل بار تا ظرفیت 250 الی 400 کیلوگرم برخوردار می باشند. موتورهای قابل استفاده در این بالابرهای ساختمانی از نوع تک فاز بوده که از توانایی راه اندازی با یک خط برق شهری با ولتاژ 220 ولت برخوردار می باشند. طراحی کلیدهای تعبیه شده در این دستگاه، مخصوص راه اندازی موتورهای تک فاز است. با استفاده از الگوی راهنما که بر روی بدنه کلید بالابر حک شده می توان به راحتی اتصالات لازم را جهت راه اندازی موتور و تعیین مسیر چرخش آن برقرار نمود. کلیدهای بالابر ساختمانی تک فاز را می توان در ظرفیت های 16 و 25 آمپری در بازار یافت.
کلید های بالابر ساختمانی از نوع سه فاز
بالابرهای ساختمانی سه فاز از توانایی حمل بار بیشتر از 750 کیلوگرم برخوردار بوده و دارای موتورهای سه فاز قدرتمندتری در مقایسه با مدل قبلی می باشند. تعیین چرخش موتور در حالت های مختلف در این نوع بالابر با مدل تک فاز کاملا متفاوت می باشد. تنها کافی است که با طراحی شرایط خاص، مسیر گردش موتور سه فاز به حالت های مورد نظر تغییر پیدا کند. کلیدهای بالابر ساختمانی سه فاز با ظرفیت های 25 و 40 آمپری در بازار موجود می باشند.