کاربرد میکرونیدلینگ
کاربرد میکرونیدلینگ از روش های موثر جوان سازی پوست به حساب می آید. این روش توسط افراد در سنین مختلف قابل استفاده می باشد. از مزایای این روش جوان سازی می توان به کم خطر و کم عارضه بودن با دوره نقاهت بسیار کوتاه اشاره کرد. با این روش می توان شادابی و زیبایی پوست را چند برابر افزایش داد.
نیاز مردم بهترین سایت ثبت آگهی در گوگل و بهترین سایت ثبت آگهی دکتر زیبایی.
تعریف میکرونیدلینگ
در گذشته برای از بین بردن لایه های مرده پوست از سنگ های زبر و دانه دار استفاده می کردند. به این صورت که با این نوع سنگ ها صورت را به آرامی ماساژ می دادند. این روش در افزایش تنفس و خون رسانی به لایه های زیرین پوست بسیار موثر است. با این روش آسیب های پوستی برطرف می شوند. امروزه از روش های جدید برای درمان آسیب های پوستی از قبیل آکنه، جای جوش و جای زخم استفاده می کنند. یکی از روش های جدید میکرونیدلینگ است.
این روش نوین درمانی با استفاده از دستگاه مخصوص میکرونیدلینگ انجام می شود. این دستگاه سوزن های ریز و ظریفی دارد. با قراردادن دستگاه بر روی پوست صورت سوراخ هایی در آن ایجاد می شود. پس از ایجاد سوراخ ها داروهای درمانی بر روی پوست قرار می دهند تا از طریق روزنه ها وارد لایه های پوست شوند. دوز و نوع دارو برحسب شرایط بیمار و زیر نظر پزشک متخصص تعیین می شود. معمولا از ویتامین C و هیالورونیک اسید برای ترمیم و باسازی پوست استفاده می کنند. این داروها سلول های پوستی را وادار به ترمیم و بازسازی می کنند. در نهایت تولید کلاژن و بازسازی پوست خیلی سریع اتفاق می افتد.
چگونگی انجام میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ به دو صورت دستی و دستگاهی قابل انجام است. در روش دستی از یک دستگاه کوچک غلتک مانند به نام درمارولر استفاده می کنند. این دستگاه از سوزن های بسیار ظریف و ریز تیتانیومی ساخته شده است. معمولا جنس سوزن ها از جنس شیشه، فلز یا پلیمر و سیلیکون می باشد. در روش دستی پزشک دستگاه را بر روی پوست فرد می غلتاند تا سوزن ها در عمق مشخصی نفوذ کرده و روزنه هایی را ایجاد کنند.
در روش دستگاهی می توان سرعت حرکت سوزن ها بر روی پوست، عمق نفوذ سوزن ها و شدت فشار وارد شده بر پوست را کنترل کرد. از اینرو این امر با دقت بیشتری انجام می گیرد. می توان گفت روش دستگاهی روشی دقیق تر و ماندگارتر است. پزشک برای انجام این روش درمانی از بی حسی موضعی استفاده می کند. در واقع روشی بدون درد است.
تعداد جلسات مورد نیاز برای استفاده از این روش درمانی
تعداد جلسات مورد نیاز برای انجام میکرونیدلینگ برحسب عوامل متعددی از قبیل نوع پوست، سن فرد و شدت آسیب تعیین می شود. بنابراین پزشک متخصص برحسب شرایط سلامتی فرد تعداد جلسات درمانی را تعیین می کند. معمولا افراد با انجام 4 الی 6 جلسه به نتیجه دلخواه خود می رسند. در برخی موارد افراد به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارند. بد نیست بدانید که فاصله جلسات بین 2 الی 4 هفته می باشد.
آشنایی با کاربرد میکرونیدلینگ
به مرور زمان و با افزایش سن به دلیل کاهش تولید کلاژن بدن پوست صورت چین و چروک و افتاده می شود. مهم ترین کاربرد میکرونیدلینگ رفع چین و چروک های پوست است. این روش درمانی سبب تحریک کلاژن و ترمیم بافت پوست می شود. با این روش درمانی می توان آسیب های دیگری از قبیل فرورفتگی های ناشی از بخیه، جوش، زخم و آکنه را برطرف کرد. تحریک سلول ها و به دنبال آن کلاژن های ساخته شده سبب بهبود لایه های آسیب دیده می شوند.
از دیگر کاربردهای این روش درمانی می توان به از بین بردن ترک های پوستی ناشی از افزایش یا کاهش وزن و بارداری اشاره کرد. ترک های ایجاد شده بر اثر فشار وارده به پوست و یا از بین رفتن خاصیت کشسانی آن به وجود می آید. کاربرد دیگر میکرونیدلینگ برطرف کردن جای سوختگی است. این روش درمانی زیبایی را به پوست شما هدیه می دهد. با استفاده از این روش می توان منافذ پوست را تنگ تر کرد. با کوچک شدن منافذ پوست عمل تنفس پوست بهتر انجام می گیرد. در واقع با این روش می توان از تجمع چربی و آلودگی در منافذ پوست جلوگیری کرد. این امر مانع از ایجاد جوش و آکنه می شود.