نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل
نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل

چگونگی حرکات جنین دختر در رحم مادر

حرکات جنین دختر

حرکات جنین دختر یکی از لحظات شگفت انگیز بارداری برای خانم ها به شمار می آید. این حرکات به نوعی نشانگر دنیایی است که درون خانم های باردار در حال تحقق است. این حرکات به نوعی موجب می شود تا مادران لحظات خاص و شیرینی را به خوبی تجربه کنند.

اهمیت حرکت جنین دختر و پسر

حرکات جنین دختر و پسر به نوعی نشان دهنده سالم بودن روند بارداری و سلامت جنین هستند. مادران باردار لازم است هر ماه میزان و تعداد حرکات جنین خود را از پزشک معالج سوال کنند. در صورت توقف حرکات جنین لازم است در اسرع وقت به پزشک مراجعه نمایید، زیرا کاهش حرکات جنین نشان دهنده یکسری خطرات است. در واقع این حرکات نشان می دهند که جنین درون رحم به خوبی در حال رشد می باشد. حرکات جنین دختر یا پسر با بالا رفتن سن بارداری با وضوح بیشتری احساس می شوند. در صورتی که جنین دست و پاهای خود را بکشد، احتمال دارد خانم باردار احساس دل‌ پیچه کند.

مادران باردار حرکات جنین را از چه هفته ای احساس می کنند؟

بهتر است بدانید حرکات جنین اغلب از هفته‌ 19 تا 22 بارداری توسط خانم های باردار احساس می گردد. تکان خوردن جنین در نخستین مراحل بارداری اغلب به شکل بال زدن پروانه یا نوعی لرزش احساس می شود. گاهی حرکات جنین در حدود هفته‌ 17 بارداری به نوعی قابل درک می باشد، اما مادر این حرکات را از حرکات روده ها تشخیص نمی دهد. جنین بعد از گذشت نه هفته بعد از لقاح تکان دادن اندام‌ های خود را آغاز می ‌کند. بهتر است بدانید از طریق سونوگرافی می توان به سن دقیق بارداری دست پیدا کرد. در حالت کلی تکان ‌ها و سکسکه های جنین بعد از هفته‌ 24 بارداری به وضوح قابل احساس می باشد. همچنین توانایی شنیدن صداهای بم در طول هفته‌ 20 بارداری در جنین ایجاد می گردد. با گذشت زمان جنین قادر به شنیدن صداهای زیر می شود و می تواند به آنها واکنش نشان دهد. بهتر است بدانید این واکنش ها به نوعی نشان دهنده رشد طبیعی جنین است.

حرکات جنین دختر

یکی از حرکات جنین دختر

بهتر است بدانید حرکات جنین دختر وابسته به طرز قرار گیری جنین در رحم مادر است. در حالت کلی اگر سر جنین بالا باشد، مادر لگدهای او را در زیر شکم خود احساس می کند. همچنین در صورتی که سر جنین رو به پایین قرار بگیرد، مادر لگدهای او را بیشتر در زیر معده خود حس خواهد کرد. طبق نظرو تجربه مادرانی که دوران بارداری خود را گذرانده اند حرکات جنین دختر و لگد زدن های او اغلب در نواحی زیر ناف و شکم  حس می شود. همچنین در برخی موارد حرکات جنین دختر در قسمت های کناری شکم نیز احساس می شود. این حرکات تا بخش پهلوها نیز ممکن است توسط مادر احساس شود. با بررسی لگدهای جنین شما می توانید قبل از انجام سونوگرافی جنسیت فرزند خود را تشخیص دهید.

حرکات جنین پسر

بهتر بدانید حرکات جنین دختر با جنین پسر متفاوت است. در واقع لگد زدن جنین پسر بر خلاف جنین دختر در نواحی پهلوی سمت راست و چپ می باشد. برخی از مادران که جنین آنها پسر است در موقع خوابیدن به پهلوی چپ احساس می کنند که جنین زیر پهلوی آنها گیر کرده است. در واقع مادران بارداری که جنین آنها پسر است در نواحی دو طرف شکم خود شاهد حرکات جنین هستند.

نگاهی بر دلایل کاهش حرکت جنین دختر یا پسر

بهتر است بدانید در صورتی که حرکات جنین دختر یا پسر دچار تغییر شود خطراتی را به مادر هشدار می دهد. اگر حرکات جنین از هفته 28 تا 30 بارداری به بعد کاهش پیدا کند، بسیار خطرناک است. یکی از دلایل کاهش حرکت جنین کاهش مایع آمنیوتیک می باشد. همچنین کاهش حرکات جنین دختر یا پسر در برخی موارد ناشی از اختلال خونرسانی به جنین، وزن کم جنین و اختلال رشد است. کمبود اکسیژن برای جنین و وضعیت اضطراب از دیگر دلایل کاهش حرکت جنین  به شمار می آید. در برخی موارد گره خوردن بند ناف دور گردن جنین و یا چرخیدن آن باعث کمبود اکسیژن می شود. در این حالت ممکن است مادر در ابتدا شاهد افزایش حرکت شدید و غیرمنتظره جنین در رحم خود باشد و بعد از آن حرکات جنین به طور قابل توجهی کاهش پیدا کند. با مشاهده کاهش حرکات جنین دختر یا پسر لازم است به پزشک مراجعه نمایید.

حرکات جنین دختر

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *