نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل
نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل

نگاهی بر عوامل موثر بر بروز و روش های مقابله با بی حوصلگی در بارداری

بی حوصلگی در بارداری

بی حوصلگی در بارداری یکی از مشکلات رایج برای اغلب خانم های باردار به شمار می آید. در صورتی که این مشکل بر طرف نشود زندگی خانم های باردار و شریک زندگی آنها دچار اختلال می شود. در این مطلب با برخی راه کارهای ساده اما مهم جهت مقابله با این مشکل در سایت ثبت آگهی نیاز مردم آشنا خواهیم شد.

بی حوصلگی و خستگی در بارداری

بهتر است بدانید میزان انرژی خانم های باردار در زمان بارداری آنها به طور قابل توجهی کاهش می یابد، زیرا جنین برای رشد خود از منابع مادر استفاده خواهد کرد. به نوعی می توان گفت مادر دومین نفری است که از منابع موجود در بدن خود استفاده می کند. با هر سلولی که در بدن مادر رشد و نمو پیدا می کند میزان انرژی مادر نیز به طور قابل توجهی کاهش پیدا می کند. علت اصلی ایجاد بی حوصلگی در بارداری بروز تغییرات هورمونی است. در واقع تغییرات هورمونی باعث ایجاد اختلال در نحوه هضم غذا، الگوی خواب و به دنبال آن تغییرات ظاهری می شود. بهتر است بدانید  تغییرات در خلق و خو و رفتارخانم ها در این دوران امری طبیعی است و در افراد مختلف متفاوت می باشد. با استفاده از یکسری راهکارها به راحتی می توان با این مشکل مقابله کرده و آنرا به کمترین مقدار ممکن رساند.

بی حوصلگی در بارداری

نگاهی بر عوامل موثر بر بروز بی حوصلگی در بارداری

بهتر است بدانید دلایل مختلفی منجر به بروز بی حوصلگی در بارداری می شوند. بالا رفتن میزان هورمون پروژسترون و ایجاد نوسانات و تغییرات هورمونی یکی از این دلایل مهم به شمار می آید. اگر مادر احساس افسردگی و ناامیدی داشته باشد در طول روز قطعا احساس بی حوصلگی و خواب آلودگی خواهد داشت. همچنین نداشتن میزان خواب کافی از دیگر دلایل بروز بی حوصلگی در بارداری است. از آنجا که میزان استروژن در دوره حاملگی افزایش می یابد، از اینرو استروژن به عنوان محرک عمل کرده و منجر به اختلال در خواب می شود. از دیگر دلایل بروز این مشکل بروز حالت تهوع و استفراغ در طی حاملگی است، چرا که میزان انرژی بدن را به طور قابل توجهی کاهش می دهد.

از دیگر دلایل بروز این مشکل کم شدن میزان آهن بدن در طول حاملگی و بروز کم خونی است، زیرا در این دوران هموگلوبین خون به طور قابل توجهی کاهش می یابد. همچنین داشتن استرس از دیگر دلایلی است که منجر به بروز بی حوصلگی در بارداری می شود. کم شدن میزان فشار خون از دیگر دلایل مهم و اصلی بروز این مشکل است. در دوران حاملگی بدن قادر نیست مقدار فشار خون را به درستی تنظیم کند، از اینرو بی حوصلگی و خستگی را به دنبال دارد. همچنین ضعیف شدن دستگاه ایمنی بدن در این دوران باعث دچار شدن مادر به بعضی بیماری ها شده و نقش بسیار مهمی در ایجاد بی حوصلگی دارد.

چگونه با بی حوصلگی حاملگی مقابله کنیم؟

بهتر است بدانید با انجام یکسری کارها به راحتی می توانید با بی حوصلگی در بارداری مقابله کنید. یکی از این راه ها داشتن استراحت و خواب کافی است. داشتن خواب کافی تاثیر بسیار زیادی در ایجاد حس نشاط و شادابی دارد. در صورتی که مادر در طول شب خواب کافی داشته باشد در طول روز بسیار سرزنده و شاداب خواهد بود. همچنین داشتن برنامه غذایی مقوی و سالم از دیگر راه مقابله با این مشکل به شمار می آید. خانم ها لازم  است در طول دوره بارداری خود نسبت به قبل حدود ۳۰۰ کالری بیشتر مصرف نمایند. مادران باردار باید در برنامه غذایی خود از انواع غلات، گوشت کم چرب، سبزیجات، میوه و انواع غلات استفاده کنند.

بی حوصلگی در حاملگی

مصرف مایعات به میزان لازم از دیگر روش های مقابله با بی حوصلگی در بارداری است. به جای استفاده از چای بهتر است در طول روز به میزان زیادی آب مصرف نمایید. همچنین مصرف آب میوه های طبیعی در این دوران به شدت پیشنهاد می شود. کاهش فعالیت های روزانه نیز تاثیر بسیار زیادی در مقابله با این عارضه دارد. بهتر است خانم های باردار از بلند شدن و نشستن های اضافه خودداری کنند. همچنین در صورتی که در بیرون از منزل مشغول به کار هستند بهتر است تا جایی که امکان دارد میزان ساعات کاری خود را کاهش دهند و یا برای مدتی که نیاز دارند مرخصی بگیرند. حفظ کردن روحیه از دیگر راه های مقابله با بی حوصلگی در بارداری است. بهتر است مادر روحیه خود را در طول دوران باردای حفظ کند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *