نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل
نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل
پیشگیری از آرتروز گردن

آشنایی با علائم و روش های پیشگیری از آرتروز گردن

پیشگیری از آرتروز گردن و شناخت راه های آن به شما کمک می کند تا به این بیماری آزار دهنده مبتلا نشوید. این بیماری باعث تغییرات‌ تخریبی‌ استخوان‌ های‌ گردن‌ می شود.

جهت ثبت آگهی رایگان در تهران کلیک کنید.

آشنایی هر چه بیشتر با آرتروز گردن

بهتر است بدانید آرتروز گردن یا استئوفیت در گردن یک عارضه جدی به شمار می آید. این بیماری اغلب به دلیل فرسایش بدن در اثر پیر شدن به وجود می آید. دیسک های ستون فقرات گردن در اثر سن و با گذشت زمان مایعات خود را از دست داده و خشک می شوند. این عارضه اغلب در افراد سال خورده و میانسال به وجود می آید. درد و گرفتگی مفصلی از علائم رایج این بیماری هستند. هر چند که این بیماری قابل درمان نیست، اما با انجام فعالیت های اصلاحی، دارو و یا تزریقات می توان علائم این بیماری را تا حدود زیادی بهبود بخشید. همچنین  با تزریق اپیدورال و تزریق اوزون به درون مفاصل ستون فقرات گردن می توان این بیماری را بهبود بخشید.

علائم آرتروز گردن

با شناخت علائم آرتروز گردن می توانید هر چه زودتر نسبت به درمان این بیماری اقدام نمایید. پیشگیری از آرتروز گردن موجب می شود با این علائم و نشانه ها مواجه نشوید. درد گردن و ‌محدودیت در حرکات گردن از رایج ترین نشانه های این بیماری هستند. همچنین افراد مبتلا به این عارضه به‌ هنگام‌ حرکات‌ گردن‌ یا عضلات‌ شانه‌ ‌صدای‌ سایشی را از گردن خود احساس می کنند. از دیگر نشانه های این بیماری می توان به احساس گرفتگی، درد در شانه و بازو ها، خشکی و احساس کوفتگی عضلات اطراف گردن اشاره داشت. همچنین افراد مبتلا به این عارضه توانایی چرخاندن سر و یا خم کردن گردن را نخواهند داشت.

این مشکل باعث ایجاد اختلال در رانندگی می شود. از دیگر علائم این بیماری می توان به سر دردها  و سرگیجه هایی که منشا آن ها در گردن است، اشاره نمود. این علائم معمولا با استراحت بهبود پیدا می کنند. بهتر است بدانید اگر استئوفیت در گردن منجر به فشار آمدن به نخاع شود عارضه ای به نام میلوپاتی گردنی در فرد ایجاد می شود. میلوپاتی گردنی خود دارای یکسری علائم و نشانه است. خارش، بی حسی و یا ضعف دست ها، پا ها و بازوها یکی از نشانه های این عارضه می باشد. همچنین در راه رفتن افراد مبتلا به این عارضه دشواری و عدم هماهنگی وجود دارد.  انعکاس های غیر طبیعی، گرفتگی های عضلانی، عدم توانایی کنترل مثانه و روده ها از دیگر علائم میلوپاتی گردنی محسوب می شوند.

نگاهی بر روش های پیشگیری از آرتروز گردن

در این بخش نگاهی بر روش های پیشگیری از آرتروز گردن خواهیم داشت. صاف و نگه داشتن گردن بر بدن در حالت نشسته، ایستاده و راه رفتن یکی از راه های جلوگیری از بروز این مشکل است. باید گردن خود را در این حالات به گونه ای قرار دهید که با بدن هیچ زاویه ای نسازد. از دیگر روش های مهم خم نکردن گردن به مدت طولانی است. خم بودن گردن به مدت طولانی عامل بروز بسیاری از بیماری های گردنی به شمار می آید. همچنین پرهیز کردن  از حرکات و نرمش هایی که باعث خم کردن و حرکات ناگهانی گردن می شوند از دیگر راه های جلوگیری از این مشکل است. در موقع کار کردن یا مطالعه بهتر است از میزهایی که پایه های جلویی آن، کمی بلندتر از پایه های عقبی است استفاده نمایید.

این ساختار میز باعث می شود گردن خود را کمتر خم کنید. همچنین در موقع مطالعه به جای خم کردن گردن باید کتاب یا روزنامه را بالا نگهدارید. در زمان رانندگی باید به فرمان نزدیک تر بنشینید. این کار مانع از ایجاد گردن درد می شود. از دیگر نکاتی که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که صندلی ماشین یا صندلی که روی آن می نشینید باید دارای تکیه گاه باشد. از دیگر روش های پیشگیری از آرتروز گردن می توان به استفاده از از بالش کوتاه در هنگام خواب اشاره داشت. در موقع خواب سر باید در  امتداد بدن قرار بگیرد.

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *