نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل
نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل

آشنایی با طرز کار ماشین لباسشویی

ماشین لباسشویی از وسایل مهم و کاربردی هر خانه است. انواع مختلف ماشین لباسشویی در بازار موجود می باشد. می توان گفت اساس عملکرد همه لباسشویی ها مشابه است. در اینجا قصد داریم به طرز کار ماشین لباسشویی بپردازیم.اگر نیاز به تعمیرکار ماشین لباسشویی داشتین میتونین به نیاز مردم مراجعه کنین.

طرز کار ماشین لباسشویی
طرز کار ماشین لباسشویی

نحوه طرز کار ماشین لباسشویی

به طور کلی همه ماشین لباسشویی ها طی سه مرحله شستشو، آبگیری و خشکشویی لباس ها را می شویند. اجزا مختلف ماشین لباسشویی با همکاری یکدیگر هر کدام از این چرخه های شستشو را به درستی انجام می دهند. از بخش های مختلف لباسشویی می توان به همزن، موتور الکتریکی، پمپ تخلیه، دیگ داخلی و خارجی لباسشویی اشاره کرد.

آشنایی با بخش های مختلف ماشین لباسشویی

همانطور که در بالا اشاره کردیم بخش های مختلف ماشین لباسشویی در چرخه های مختلف شستشوی لباس نقش مهمی ایفا می کنند. در ادامه شما را با خصوصیات و طرز کار اجزا مختلف لباسشویی بیشتر آشنا خواهیم کرد.

شیر کنترل ورودی آب لباسشویی

شیر کنترل آب ورودی در نزدیکی محل ورودی آب ماشین لباسشویی قرار دارد. زمانیکه لباس در ماشین لباسشویی قرار می گیرد این شیر به طور خودکار باز می شود. این قطعه میزان آب مورد نیاز دستگاه را تامین می کند. سپس به طور خودکار بسته می شود. در واقع شیر کنترل آب ورودی به عنوان یک دریچه الکترونیکی عمل می کند. در زمان مناسب موجب عبور آب داغ و یا سرد از دستگاه می شود.

پمپ تخلیه یا پمپ آب و طرز کار ماشین لباسشویی

پمپ آب در دو قسمت کار می کند. گردش مجدد آب در چرخه شستشو و تخلیه آب در چرخه چرخش بر عهده این قطعه می باشد. پمپ آب از طریق ماشین لباسشویی به گردش در می آید.

دیگ داخلی ماشین لباسشویی

شما باید لباس ها را در دیگ داخلی  دستگاه قرار دهید تا  همان جا شسته، آبکشی و خشک شوند. دیگ داخلی توسط همزن حرکت می کند. حرکت دیگ برای زمان مشخصی تکرار می شود. سوراخ های کوچکی بر روی دیگ داخلی تعبیه شده است. با کمک نیروی گریز از مرکز آب داخل دیگ به دیگ خارجی انتقال داده می شود.

دیگ خارجی ماشین لباسشویی

دیگ خارجی با پوشش دادن دیگ داخلی طی چرخه های مختلف از شستشوی لباس پشتیبانی می کند. پس از تخلیه آب دیگ داخلی با آب تمیز پرشده و دیگ برای آبگیری می چرخد. این امر برای جداسازی ذرات مواد شوینده از پارچه اتفاق می افتد.

همزن یا دیسک چرخان ماشین لباسشویی

همزن در مرکز دیگ لباسشویی قرار دارد. این امر سبب تمیز کردن لباس ها می شود. همزن با چرخش خود جریان های چرخشی قوی درون آب به وجود می آورد. این چرخش تمام آلودگی ها را از لباس ها پاک می کند.

موتور و طرز کار ماشین لباسشویی

موتور سبب چرخش همزن و دیگ داخلی متصل به آن می شود. این قطعه سبب شتاب در چرخه اول یا فرآیند شستشو می شود.

تایمر ماشین لباسشویی

تایمر به تنظیم زمان شستشوی لباس ها کمک می کند. البته بسته به تعداد لباس داخل ماشین لباسشویی و نوع چرخه شستشو زمان دستگاه تنظیم می شود.

 

فرآیندهای ماشین لباسشویی

فرآیند ماشین لباسشویی شامل چرخه شستشو، چرخه آبگیری و چرخه چرخش است. در فرآیند شستشو مواد شوینده با آب مخلوط شده و از طریق لوله ها وارد دیگ می شوند. محفظه شروع به پر شدن آب می کند. زمان پر شدن آب بسته به عوامل متعددی از قبیل مدل دستگاه، مقدار لباس ها، فشار آب و … متفاوت است. زمانی که آب در قسمت پایین دیگ قرار می گیرد دمای آن افزایش پیدا می کند. سپس دستگاه با نیروی چرخشی سبب شستشوی کامل لباس ها می شود.

طرز کار ماشین لباسشویی اینگونه است که در فرآیند آبگیری تایمر دستور تخلیه آب را به پمپ می دهد. سپس برق پمپ قطع می شود. پس از پایان مرحله آبکشی ماشین لباسشویی شروع به چرخش کرده تا لباس ها را به بهترین حالت مرتب کند. سرعت چرخش دستگاه با توجه به برنامه شستشو تعیین می شود. در این مرحله پمپ خشک کن دستگاه روشن می شود و آب باقی مانده را از لباس ها تخلیه می کند.در صورت خرابی ماشین لباسشویی باید به مراکز معتبر و مجاز تعمیر لباسشویی مراجعه کنید. تعمیرکار حرفه ای با بهره گیری از دانش و تخصص خود در کوتاه ترین زمان ممکن مشکل دستگاه را برطرف می کند. این امر مانع از اتلاف هزینه های تعمیر می شود.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *