نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل
نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل

نگاهی بر بایدها و نبایدها در موقع جوش آوردن خودرو

جوش آوردن خودرو یکی از مشکلات کلافه کننده ای است که  اغلب راننده ها در دوران رانندگی خود ممکن است با آن مواجه می شوند. اگر به درستی با این مشکل برخورد نکنید ممکن است موتور خودرو به صورت کامل از دور خارج شود و یا  تعمیرات سنگینی را به شما تحمیل نماید. در این مبحث شما را با کارهایی که در این موقع باید انجام دهید آشنا خواهیم کرد. شناخت این اصول و کارهای مفید و انجام آنها از وارد شدن آسیب ها و خسارت های جانی و مالی جلوگیری می کند. البته در صورت آشنا نبود به تعمیر خودرو حتما با یک تعمیرکار خودرو تماس بگیرید.

در موقع جوش آوردن خودرو چه کارهایی نباید انجام داد؟!

در این بخش نگاهی خواهیم داشت بر کارهایی که در موقع جوش آوردن خودرو نباید انجام داد.

باز کردن درب رادیاتور: در موقع جوش آوردن ماشین به هیچ وجه نباید درب رادیاتور را باز کنید. در این حالت  بخار و آب داغ با قدرت بالایی به بیرون پرتاب می شوند. به همین دلیل باز کردن درب رادیاتور خطر سوختگی و خسارت‌ های جانی را به دنبال دارد.

آب ریختن روی موتور: از دیگر کارهایی که در این حالت باید از انجام دادن آن اجتناب کنید ریختن آب روی موتور است. این کار منجر به اختلاف دما بین داخل و بیرون موتور می شود. این امر ممکن است باعث ترک خوردن موتور گردد. آب ریختن موتور در ظاهر باعث کاهش دمای آن می شود، اما ممکن است خسارت های بیشتری را به خودرو وارد کند.

خاموش کردن ماشین: از دیگر کارهایی که در موقع جوش آوردن ماشین باید از انجام آن خودداری کنید، خاموش کردن ماشین است. زمانی که شما خودرو را خاموش می کنید موتور که داغ است باید بدون کمک پروانه و رادیاتور خنک شود. همچنین داغ بودن موتور قفل شده به نوعی باعث  آسیب دیدگی قطعات پیشرانه می شود .

انجام چه کارهایی در موقع جوش آوردن مناسب و مفید است؟

در موقع جوش آوردن خودرو انجام دادن یکسری کارها مفید و مناسب است. در این قسمت نگاهی بر این کارهای مفید خواهیم داشت.

ریختن آب روی رادیاتور: یکی از کارهایی است که در موقع جوش آوردن خودرو می توانید انجام دهید ریختن آب روی رادیاتور است. برای خنک شدن رادیاتور باید یک بطری آب بر روی آن بریزید. بعد از ریختن آب بر روی رادیاتور بهتر است مسافتی را با ماشین طی کنید. این کار باعث می شود هوا با رادیاتور برخورد کرده و دمای موتور به طور قابل توجهی پایین بیاد.

باز کردن در موتور: از دیگر کارهایی که بعد از خاموش نکردن ماشین می توانید انجام دهید، باز کردن درب موتور است. این کار باعث کاهش دمای محفظه‌ موتور می شود. در موقع باز کردن درب موتور باید دقت بالایی داشته باشید، زیرا حجم زیادی از گرما و بخار در زیر آن مخفی شده اند. باز کردن درب موتور باعث می شود هوای بیشتری در مسیر مجاورت با موتور قرار گرفته و خنک شود.

روشن کردن بخاری: از دیگر کارهای مهم و موثر در موقع جوش آوردن خودرو روشن کردن بخاری است. این کار باعث گرفتن گرمای موتور می شود. روشن کردن بخاری باعث انتقال گرمای به وجود آمده توسط پروانه به داخل کابین می گردد. در واقع این کار باعث به جریان انداختن هوا توسط پروانه ها می شود.

خاموش کردن کولر: اگر در موقع جوش آوردن خودرو کولر آن روشن باشد فشار بیشتری به موتور وارد می شود، از اینرو باید آن را خاموش کنید. روشن بودن خودرو باعث بالا رفتن حرارت موتور می شود.

به منظور جلوگیری از بروز این مشکل چه کارهایی باید انجام داد؟

به منظور جلوگیری از جوش آوردن خودرو انجام دادن یکسری اقدامات لازم است. تعویض کردن ترموستات ماشین هر دو سال یک بار یکی از این اقدامات مهم و موثر به شمار می آید. همچنین باید میزان مایع خنک‌ کننده موتور را پیش از شروع حرکت به خوبی بررسی کنید. در واقع قبل از حرکت باید اطمینان پیدا کنید که مایع ضد یخ به میزان کافی در رادیاتور وجود دارد. در ضمن به منظور جلوگیری از وارد شدن صدمات جدی به موتورخودرو لازم است بایدها و نبایدهایی که در بالا بیان کردیم رعایت کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *