نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل

انواع درب برقی

لوازم الکتریکی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ 388 بازدید
نیاز مردم - ثبت آگهی رایگان درگوگل
درب برقی

انواع درب برقی

انواع درب برقی به عنوان یک سیستم اتوماتیک برای ساختمان های مسکونی، ویلایی، خصوصی، تجاری و … قابل استفاده است. با این تجهیزات می توان امنیت ساختمان را افزایش داد. همچنین در سهولت رفت و آمد بسیار موثر هستند، زیرا ساختار این محصول به کمک یک موتور تعریف می شود. انواع مختلف درب های اتوماتیک در بازار موجود هستند که هر کدام کارایی خاص خود را دارند. در ادامه با انواع مختلف درب های اتوماتیک بیشتر آشنا خواهیم شد.اگر درب برقی شما مشکل داشت میتوانید با تعمیرکار درب برقی نیاز مردم تماس بگیرید.

انواع درب برقی
انواع درب برقی

درب برقی کرکره ای

یکی از پرکاربردترین درب های برقی کرکره ها هستند. معمولا از کرکره برقی برای درب مغازه ها، درب پارکینگ و درب ورودی حیاط استفاده می کنند. کرکره با جمع شدن در بالای ورودی فضای اندکی را به خود اختصاص می دهد. درب اتوماتیک کرکره ای برخلاف درب ریلی به عرض زیادی نیاز ندارد. همچنین برخلاف درب بازویی نیازی به فضای بازشو روبرویی ندارد. از دیگر مزایای این نوع درب برقی این است که برخلاف درب سکشنال نیازی به سقف کامل و پوشیده ندارد.

مقایسه انواع کرکره برقی

انواع مختلف کرکره برقی در نوع تیغه و موتور با یکدیگر تفاوت دارند. تیغه ها در جنس های مختلفی از قبیل آلومینیوم، پلی کربنات، رول گیتر فولادی، گالوانیزه فوم دار، آلومینیوم پانچ و گالوانیزه پانچ ساخته می شوند. معمولا ارتفاع تیغه ها 6 سانت، 8 سانت و یا 10 سانت است. موتور کرکره برقی در انواع مختلف از قبیل انواع ام سی، توبولار و ساید وجود دارند. موتورهای ساید به دلیل امنیت، طول عمر بالا و خدمات آسان بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته اند. این نوع موتور در دو نوع AC و DC وجود دارند. موتورهای DC به دلیل دارا بودن UPS نیاز ما به باطری خارجی را برطرف می نمایند.

درب برقی کشویی

انواع درب برقی شیشه ای نفر رو است. عملکرد این نوع درب های برقی سبب تکریم ارباب رجوع گردیده و حس خوش آیندی در آنها به وجود می آورد. در ساختار این نوع درب ها از شیشه، فریم های آلومینیومی و یا استیل زیبا استفاده می کنند. درب های برقی شیشه ای زیبایی خاصی به فضای شما می بخشند. معمولا از این نوع درب ها برای ساختمان‌های مسکونی و اداری، فروشگاه‌ها، اماکن عمومی، بیمارستان‌ها، هتل‌ها و غیره استفاده نمایند.

مزایای استفاده از درب های اتوماتیک کشویی

مزایای استفاده از درب های کشویی شیشه ای این است که تا حد زیادی از هدر رفتن انرژی سرمایشی و گرمایشی از ورودی ها جلوگیری می کنند. همچنین به دلیل استفاده از درزگیرهای مویی و یا لاستیکی بین فریم ها مانع از نفوذ حشرات، گرد و خاک و صدا به داخل می شوند. از دیگر مزایای درب های برقی شیشه ای می توان به جلوگیری از انتشار ویروس ها، میکروب ها و بیماری های واگیردار اشاره کرد، زیرا دستگیره ندارند و غیر تماسی هستند. دیگر مزایای درب برقی کشویی شامل مصرف پایین انرژی، اصطحلاک پایین، سازگار با هر نوع دکوراسیون، کم صدا بودن،کنترل تردد و عبور و مرور افراد است.

درب برقی تلسکوپی

از انواع درب برقی تلسکوپی برای ورودی هایی که نیز به بازشوی بیشتری دارند استفاده می شود. استفاده از این نوع درب اتوماتیک برای مراکز تجاری که واحد نفرات زیادی از آن عبور می کنند مناسب است. درب های تلسکوپی مانند درب های کشویی به صورت خطی باز می شوند. اما درب های اتوماتیک تلسکوپی برخلاف درب های کشویی به صورت چهارلنگه متحرک و به صورت تلسکوپی باز می شوند. با این نوع درب های برقی می توان ورودی هایی با عرض 3.5 متر و ارتفاع 2.5 متر را ایجاد کرد.

این نوع درب اتوماتیک به صورت یکطرفه هم قابل اجرا می باشد. وجود سنسورهای ایمنی خطی بین درب ها و کنترل های هوشمند با قابلیت ضد برخورد سبب افزایش امنیت این نوع تجهیزات شده است. معمولا از شیشه های 10 میلی متر و 20 میلی متر برای ساخت درب های اتوماتیک تلسکوپی استفاده می کنند. کاربر می تواند با نصب سیستم های کنترل تردد و یا ریموت کنترل ورودی و خروجی ها را کنترل کند.

درب اتوماتیک زاویه دار

معمولا از این نوع درب برقی برای فروشگاه ها و اماکنی که بازشوی آنها در یکی از اضلاع آن باشد استفاده می شود. البته استفاده از این نوع درب اتوماتیک برای ورودی های معمولی سبب زیبایی خاصی در معماری بنا می شود. حرکت این مدل درب اتوماتیک به صورت خطی است. با این تفاوت که لنگه درب ها با هم زاویه ای بین 90 الی 175 درجه را تشکیل می دهند. در ساخت این مدل درب های برقی جهت افزایش امنیت از سنسورهای مایکروویو خاص استفاده می کنند.

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *